Close

GENT DE LIBERTÀNIA

Josep Anton Aguilar

Directiu, consultor y professor en l'àmbit empresarial, és autor de diversos llibres de no-ficció. La seva primera obra ha estat la novel·la negra "Gandallas" i ara treballa dues obres més. Fou finalista en el premi de narració curta "Illa de Menorca".

Joana Bagur Florit

Poetessa de Ciutadella de Menorca, ha publicat fins ara dos poemaris: “Viure un moment” i ”Follia”. Té diverses cançons editades en videoclip i fa nombrosos recitals i espectacles de poesia. Ha obtingut també el premi Sant Jordi de Navarcles.

Salvador Casas

Escriptor de novel·la negra nascut a Santa Coloma de Farners. Autor d'obres com ara "Temps difunt", "L'impostor accidental" o "Matrioshka", recentment dues noves novel·les han estat guardonades amb el VI premi Empordà i el premi Vila de Porreres.

Sònia Deixens

Va néixer a Barcelona el 1972. Tota història té un principi i el seu comença quan, als onze anys, crea a mà una petita llibreta que titula “Poesies i Pensaments”. Asseguda al vell escriptori de fusta dels seus avis passava hores imaginant, inventant, redactant escrits.

Eva Gavilán

Autora veneçolana d'origen, viu actualment a Sitges. "Les Cendres del bastó" és la seva primera novel·la, mereixedora del Concurs Cumaná 500 anys (Alcaldia de Sucre, 2015). Tambe ha participat en l'antologia "Oceà de contes" amb “Jaco, casi un pez”.

A.L. Grölimund

Gran fan dels llibres de Stephen King i de la seva manera d’evocar terror psicològic en cada relat. Vocació d’escriptora des de primària, període en el que va començar a escriure petits relats. Publica el primer llibre el 2023, l’inici d’una saga.

Nil Kandel

Viu a Caldes de Montbuí. Ha escrit relats i novel·les d’intriga psicològica. Va publicar "La última carta de Nagore", "La vida oculta de la ciudad" i "Almas cautivas". "Les flames de l’odi "és la primera novel·la que ha escrit en català.

Gloria López de María

Nascuda a Tarragona i llicenciada en Dret per la UB, es defineix com a autora vocacional. Ha publicat les novel·les '"Cuando el sol se apaga" i "Mujeres entre guerras'". El 2023 ha estat finalista del premi Hispania de novel·la històrica amb "Siguiendo mi destino".

Laura Minguell

Metgessa anestesiòloga italocatalana, mare de quatre nenes i escriptora per passió, ha publicat tres novel·les a Itàlia, una de les quals s'està traduint al català. Ha publicat en castellà un llibre a quatre mans amb 90 relats de dones d'autosuperació: "Amándome durante 90 días".

Marta Angelats

Formada en realització cinematogràfica i dissenyadora gràfica, "After pan", és la seva primera novel·la, plena de referències al món del cinema i la cultura pop i on crea una distopia feminista desenvolupada en època post-pandèmica.

Camil Bosch

Advocat de formació, va viure a Mèxic del 83 al 87 fent de directiu d’una empresa mexicana. En el terreny literari s’ha format a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Ha publicat un conte infantil "Els ocells d'en Martí" i la novel·la "Jo per si de cas, me'n vaig".

Sandra Colavidas Cesana

Dissenyadora gràfica i redactora de continguts. Ha publicat dos contes infantils “L’Estelet trist” i “La rosella i la tulipa” i dues novel·les: “A mi hijo Jan” i “Impulso Homicida”. És membre del Racó de Dones Escriptores de Sant Joan Despí, amb qui ha participat en tres antologies.

Elisabet Esteban Mulet

Investigadora del llenguatge i de l'autoconeixement, escriu el seu primer llibre "El Amor Habla", on ens convida a endinsar-nos en un llenguatge ple de màgia, que ens sorprendrà i on les sincronies ens trobaran.

TERRITORI LLIBRE

La gent de Libertània, la nostra força

Ángeles Gutiérrez-Lapi

Autora del llibre de genealogía i història familiar "Joseph Robinette Biden y sus ancestros. Genealogía de un presidente y otras historias" amb el que va obtenir una Menció d'Honor en els International Latino Book Awards 2022 de Miami. Està preparant la seva primera novel·la.

Xavier Lahoz Maronda

Empresari-consultor, viu a Sitges i publica regularment al diari local "L’Eco de Sitges". Gran lector i amant de llibres amb estructures complexes que després utilitza en els seus treballs.

Joan Merino

Antropòleg, escriptor i viatger incansable, la seva carrera professional s'ha desenvolupat entre la innovació de projectes empresarials i la implicació de la visió antropològica en activitat social. Fou director editorial de la "Revista d'Estudis de la Violència ICEV".

Maria Rosa Nogué

Llicenciada en Filologia Catalana, té el Grau Professional de Piano i és professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Ha conreat el conte infantil, la novel·la juvenil i també per a adults.

Montse Baduell Latorre

Dedicada sempre al mon empresarial, va començar a escriure fa uns 10 anys. Ha publicat fins ara dos llibres: “La danza de la vida”, que ens apropa al món de la dansa, i “Sueños de mar”, situat a una idíl·lica població de la Costa Brava. Actualmet prepara una novel·la situada a la costa sud-oest d’Anglaterra.

Anna Casamitjana i Costa

Autora de la novel·la "Ànima d’acer", una història de dones coratjoses i valentes inspirada en vivències i anècdotes reals. Ha publicat també narració breu dins de diverses antologies del gènere.

Arturo Daussà

Després de 10 novel·les i altres escrits, els seus objectius segueixen sent crear una trama que enganxi als lectors i els expliqui com funcionen altres mons amb totes les seves deficiències humanes i socials.

Virna Esteva

Escriptora, nutricionista i guionista. Autora de "Migas eVa J." i "Viviendo del cuento", recentment ha publicat la novel·la "La desaparició de la Júlia". És guionista i directora del curt "A MOR" amb la productora Eye Slice Pictures.

Alexis González Páez

Expert en Periodisme Digital, té estudis de Criminalística i Criminologia i és llicenciat en Medicina. Ha publicat dos poemaris, un llibre de relats policíacs i diverses antologies col·lectives. Ha guanyat el concurs literari «Relats La Batalla de Lepant 2021».

Pedro Hache

Pedro Hache, nascut a Barcelona, és llicenciat en Ciències Econòmiques. Ha compaginat el seu treball en banca amb múltiples incursions al món empresarial. “Sierra de Albarracín. El legado de la familia” y "La señorita de la calle Avinyó" són les seves primeres novel·les.

Alicia Lakatos

Ha compaginat la seva formació musical amb la creació literària. Entre les seves novel·les destaquen: "Cosas de humanos" i “El secreto de Maximilian”. Acaba de publicar "La señora Dalton", justament un homenatge al món de l'òpera.

Joaquim Micó

Llicenciat en Història Medieval i Gestor cultural. Com a guionista i escriptor ha conreat tota mena de gèneres, si bé en els darrers temps ha destacat en el negre, tant en narrativa curta com en novel·la. Ha obtingut diversos premis literaris i reconeixements. És comissari del festival literari "Tírvia històrica".

Eduard Oller i Barajas

Informàtic bancari jubilat, es va enlluernar amb les lletres cap allà l'any 2013. Històries de caire divers, una aventura fantàstica i algun que altre detectiu en completen l'obra. No sap passar-hi un sol dia sense les mans al teclat.

Carmen Peña

Sevillana de naixement i vilanovina per adopció, ha participat a diverses antologies de narrativa breu i ha publicat les seves dues primeres novel·les: "La vida desde los fogones" i "El pantano".

Ángeles Vadillo

Autora de literatura infantil. Viu a Barcelona i des de sempre ha estimat el «món de les Lletres», de la mateixa manera que diu estimar la natura, la llibertat, els valors humans i l'innocent i màgic món dels nens.

TERRITORI LLIURE

La llibertat de crear, la nostra lluita

Montse Rios

Escriptora vocacional des dels dotze anys, el gènere negre li té el cor robat. És autora de les novel·les "La colombiana" i "Alrededor de la mente", aquesta darrera finalista al Premi Lloret Negre 2022 a la millor novel·la publicada.

Ramon Valls Bausa

Escriptor tardà, desil·lusionat dels dogmes i creient dels dubtes, ens mostra el seu fil conductor descobrint el seu jo més íntim en històries ben tramades i complexes on s'amaga dins dels personatges.

Claudia Vespa

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat de Buenos Aires, ha publicat diversos contes per a nens i treballs periodístics. Resident al Baix Penedès, el 2023 va presentar el seu primer recull de contes per adults.

Carme Peralta

Llicenciada en Belles Arts, especialitat escultura. Creadora molt versàtil dins de les arts plàstiques (modelat, il·lustració, disseny, pintura, gravat...). Actualment treballa per a l'administració pública amb tasques de disseny i il·lustració.

Lola Toledano

Treballadora social i llicenciada en Antropologia, ha publicat diverses antologies i un recull de contes amb molt bon humor: "Mucho cuento". Cofundadora del Col·lectiu d'Escriptors Verum Fictio, properament presentarà la seva novel·la "Si tú me dices ven".

Xavier Vernetta

Autor de novel·la, narrativa breu, teatre, guions de còmic, assaig, novel·la juvenil i contes infantils. És catedràtic d’ensenyament secundari i graduat en Història Contemporània i Filologia Catalana. Les seves publicacions més recents són les novel·les "Boira, octubre, revolta" i "País de llops".

Montserrat Vilarmau

Mestra manresana, la primera novel·la publicada fou "Yousra", (Columna), única finalista del Premi Pere Calders del 2000. Ha publicat altres novel·les i ha participat en diverses obres col·lectives amb "Narradors de la Catalunya Central" i "Verum Fictio".

I d’altres, com ara Nacho Zubizarreta, José Vaccaro o Jordi Català.

No t’agradaria venir amb nosaltres?

Posa’t en contacte i en parlem!