Close

Si t’agrada la lectura pots participar a la nostra associació literària com a subscritor de les nostres col·leccions, aconseguint per un molt bon preu els nostres llibres i altres avantatges, com ara marxandatge, accés a informació, podcast, invitacions a actes culturals, una agenda anual, llibres dedicats, etc. Visita aquesta pàgina per obtenir més informació i, si vols, descarrega’t el nostre punt de llibre.

Escrius i vols rebre assessorament? Vols intercanviar experiències, ampliar coneixements o, simplement, desitges publicar i promocionar la teva obra? Fes-te’n soci. Només has de descarregar el full d’inscripció, seguir les instruccions que dona i aviat seràs de Libertània. A l’associació trobaràs tot el suport que necessites per a l’escriptura i visibilitat de la teva obra. Tens dubtes encara o vols saber més? Escriu un correu a info@libertània.cat o omple el nostre formulari de contacte i en parlem. Per saber més coses pots descarregar-te el nostre tríptic aquí.

Si et dediques a la il·lustració, el disseny, la maquetació, la correcció, la traducció, la fotografia, etc… pots ser col·laborador professional de la nostra associació. Envia’ns un correu a professionals@libertània.cat amb un currículum breu i un link al teu portafoli o web i aviat ens posarem en contacte. No t’oblidis de posar l’accent en el nostre nom o no ens arribarà.