Close

GENT DE LIBERTÀNIA

Marta Angelats

Formada en realització cinematogràfica i dissenyadora gràfica, "After pan", és la seva primera novel·la, plena de referències al món del cinema i la cultura pop i on crea una distopia feminista desenvolupada en època post-pandèmica.

Anna Casamitjana i Costa

Autora de la novel·la "Ànima d’acer", una història de dones coratjoses i valentes inspirada en vivències i anècdotes reals. Ha publicat també narració breu dins de diverses antologies del gènere.

Virna Esteva

Escriptora, nutricionista i guionista. Autora de "Migas eVa J." i "Viviendo del cuento", recentment ha publicat la novel·la "La desaparició de la Júlia". És guionista i directora del curt "A MOR" amb la productora Eye Slice Pictures.

Eva Gavilán

Autora veneçolana d'origen, viu actualment a Sitges. "Les Cendres del bastó" és la seva primera novel·la, mereixedora del Concurs Cumaná 500 anys (Alcaldia de Sucre, 2015). Tambe ha participat en l'antologia "Oceà de contes" amb “Jaco, casi un pez”.

Xavier Lahoz Maronda

Empresari-consultor, viu a Sitges i publica regularment al diari local "L’Eco de Sitges". Gran lector i amant de llibres amb estructures complexes que després utilitza en els seus treballs.

Gloria López de María

Nascuda a Tarragona i llicenciada en Dret per la UB, es defineix com a autora vocacional. Ha publicat les novel·les '"Cuando el sol se apaga" i "Mujeres entre guerras'". El 2023 ha estat finalista del premi Hispania de novel·la històrica amb "Siguiendo mi destino".

Joana Bagur Florit

Poetessa de Ciutadella de Menorca, ha publicat fins ara dos poemaris: “Viure un moment” i ”Follia”. Té diverses cançons editades en videoclip i fa nombrosos recitals i espectacles de poesia. Ha obtingut també el premi Sant Jordi de Navarcles.

Salvador Casas

Escriptor de novel·la negra nascut a Santa Coloma de Farners. Autor d'obres com ara "Temps difunt", "L'impostor accidental" o "Matrioshka", recentment dues noves novel·les han estat guardonades amb el VI premi Empordà i el premi Vila de Porreres.

Elisabet Esteban Mulet

Investigadora del llenguatge i de l'autoconeixement, escriu el seu primer llibre "El Amor Habla", on ens convida a endinsar-nos en un llenguatge ple de màgia, que ens sorprendrà i on les sincronies ens trobaran.

Alexis González Páez

Expert en Periodisme Digital, té estudis de Criminalística i Criminologia i és llicenciat en Medicina. Ha publicat dos poemaris, un llibre de relats policíacs i diverses antologies col·lectives. Ha guanyat el concurs literari «Relats La Batalla de Lepant 2021».

TERRITORI LLIBRE

La gent de Libertània, la nostra força

Joan Merino

Antropòleg, escriptor i viatger incansable, la seva carrera professional s'ha desenvolupat entre la innovació de projectes empresarials i la implicació de la visió antropològica en activitat social. Fou director editorial de la "Revista d'Estudis de la Violència ICEV".

Camil Bosch

Advocat de formació, va viure a Mèxic del 83 al 87 fent de directiu d’una empresa mexicana. En el terreny literari s’ha format a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Ha publicat un conte infantil "Els ocells d'en Martí" i la novel·la "Jo per si de cas, me'n vaig".

Arturo Daussà

Després de 10 novel·les i altres escrits, els seus objectius segueixen sent crear una trama que enganxi als lectors i els expliqui com funcionen altres mons amb totes les seves deficiències humanes i socials.

Rubén García Cebollero

Advocat de l'Administració Publica, ha escrit poesia, guions, manuals d'escriptura i novel·la. Guanyador de nombrosos certàmens de Poesia, la seva incursió al món del cinema el porta a novel·lar guions com és el cas de la "Cruz del Sud".

Pedro Hache

Pedro Hache, nascut a Barcelona, és llicenciat en Ciències Econòmiques. Ha compaginat el seu treball en banca amb múltiples incursions al món empresarial. “Sierra de Albarracín. El legado de la familia” és la seva primera novel·la.

Alicia Lakatos

Ha compaginat la seva formació musical amb la creació literària. Entre les seves novel·les destaquen: "Cosas de humanos" i “El secreto de Maximilian”. Acaba de publicar "La señora Dalton", justament un homenatge al món de l'òpera.

Joaquim Micó

Llicenciat en Història Medieval i Gestor cultural. Com a guionista i escriptor ha conreat tota mena de gèneres, si bé en els darrers temps ha destacat en el negre, tant en narrativa curta com en novel·la. Ha obtingut diversos premis literaris i reconeixements.

Maria Rosa Nogué

Llicenciada en Filologia Catalana, té el Grau Professional de Piano i és professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Ha conreat el conte infantil, la novel·la juvenil i també per a adults.

Montse Rios

Escriptora vocacional des dels dotze anys, el gènere negre li té el cor robat. És autora de les novel·les "La colombiana" i "Alrededor de la mente", aquesta darrera finalista al Premi Lloret Negre 2022 a la millor novel·la publicada.

Ramon Valls Bausa

Escriptor tardà, desil·lusionat dels dogmes i creient dels dubtes, ens mostra el seu fil conductor descobrint el seu jo més íntim en històries ben tramades i complexes on s'amaga dins dels personatges.

Carmen Peña

Sevillana de naixement i vilanovina per adopció, ha participat a diverses antologies de narrativa breu i ha publicat les seves dues primeres novel·les: "La vida desde los fogones" i "El pantano".

Lola Toledano

Treballadora social i llicenciada en Antropologia, ha publicat diverses antologies i un recull de contes amb molt bon humor: "Mucho cuento". Cofundadora del Col·lectiu d'Escriptors Verum Fictio, properament presentarà la seva novel·la "Si tú me dices ven".

Claudia Vespa

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat de Buenos Aires, ha publicat diversos contes per a nens i treballs periodístics. Resident al Baix Penedès, el 2023 va presentar el seu primer recull de contes per adults.

Carme Peralta

Llicenciada en Belles Arts, especialitat escultura. Creadora molt versàtil dins de les arts plàstiques (modelat, il·lustració, disseny, pintura, gravat...). Actualment treballa per a l'administració pública amb tasques de disseny i il·lustració.

Ángeles Vadillo

Autora de literatura infantil. Viu a Barcelona i des de sempre ha estimat el «món de les Lletres», de la mateixa manera que diu estimar la natura, la llibertat, els valors humans i l'innocent i màgic món dels nens.

Montserrat Vilarmau

Mestra manresana, la primera novel·la publicada fou "Yousra", (Columna), única finalista del Premi Pere Calders del 2000. Ha publicat altres novel·les i ha participat en diverses obres col·lectives amb "Narradors de la Catalunya Central" i "Verum Fictio".

I d’altres, com ara Nacho Zubizarreta, Mercedes González, Félix Martínez, José Vaccaro, Sandra Cesana, Sònia Deixens o Claudia Vespa. 

No t’agradaria venir amb nosaltres?

Posa’t en contacte i en parlem!