Close

Suport a l’edició

 

A l’Associació Libertània ens preocupem per la qualitat de les nostres publicacions com la millor garantia de prestigi de la nostra pròpia entitat. No som una editorial ni una empresa de serveis, som una associació sense ànim de lucre que ofereix un ventall d’opcions complet. Cadascú, lliurement, decideix quins serveis utilitzarà i quins no, Trobareu més avall alguns dels que oferim i contacteu amb nosaltres per parlar amb més detall.

També podeu descarregar un pdf amb la nostra Guia d’Edició prement el botó:

Assessorament literari

 

Estàs escrivint un llibre o vols fer-ho? Et cal que un professional amb experiència llegeixi la teva obra i faci un informe de lectura? Necessites una correcció d’estil? Tens un original acabat i vols editar-lo? A Libertània hi trobaràs solucions.

Portafoli de professionals

 

Oferim col·laboradors professionals per a totes les necessitats de l’edició: informe de lectura, correcció d’estil i tipogràfica, disseny gràfic, maquetació, traducció, il·lustració… tot el procés necessari fins a la publicació, tant en llibre imprès com en e-book.

Publicació

 

Publiquem les nostres col·leccions tant en llibre tradicional en format paper com en digital (e-book). Emprem els sistemes més avançats d’impressió i enquadernació, tant en rústica com en tapa dura.

Distribució

 

Gestionem la distribució física en llibreries i també en les principals plataformes de venda en línia. Oferim l’opció de venda internacional sota demanda.

Promoció

 

Dissenyarem junts la promoció dels vostres llibres des de la presentació pública, el material promocional i la participació en festivals literaris, fires, certàmens, etc.

Premsa i xarxes socials

 

Treballem amb especialistes la  presència a xarxes socials i els  serveis de premsa Tot perquè les vostres publicacions tinguin la visibilitat que mereixen.