Close

Divulgació

 

Ets una escola, un institut, una biblioteca, un centre cultural, un ajuntament…? Són moltes les accions al voltant dels llibres en què podem col·laborar: xerrades, clubs de lectura, presentació de llibres, visites d’autors… pregunteu, no perdreu el temps. A sota teniu un resum d’uns quants exemples, però si voleu conèixer més detalls o rebre informació aneu a “Contacte” i ompliu el formulari.

Xerrades

 

Podem parlar de qualsevol dels llibres dels nostres escriptors associats. També d’altres temes més generals, com ara la novel·la negra, els gèneres, la narrativa o la literatura per a joves i tants altres.

Presentació de llibres

 

Actes per presentar una novetat editorial o un llibre destacat davant de qualsevol públic. Podem fer les presentacions tan senzilles o espectaculars com vulgueu perquè sempre ens adaptem a les vostres necessitats.

Clubs de lectura

 

Dissenyats a mida, tant per iniciar-se en el plaer de la lectura com per lletraferits que mai no en tenen prou. De literatura universal, de gènere, d’autors maleïts, per a nens, joves, adults, gent gran, etc.

Contacontes

 

Tenim gent avesada a llegir o interpretar contes amb narracions teatralitzades. Aquesta és la millor manera per a la canalla d’acostar-se a la literatura i estimular la seva imaginació.

Gimcanes

 

Organitzem gimcanes d’aventures literàries. Tant per centres d’ensenyament com per esplais, biblioteques, associacions de veïns o festes majors. Per a nens, joves o famílies senceres.

Cicle “Avui ens visita”

 

En una data i hora prefixada, com ara el primer divendres de cada mes a les 18 hores, rebrem un autor o autora amb el que pode xerrar de la seva trajectòria, de l’ofici d’escriure, de les seves obres, etc. Amb un presentador que dinamitzi la trobada i un ampli torn de preguntes per tal que la sessió sigui el més participativa possible.

Literatura o cinema i context

 

Cada creació artística és testimoni del seu temps, també la literatura o el cinema. De fet, sovint ens expliquen millor molts períodes de la nostra història que els llibres de text. Podem fer l’activitat parlant i posant exemples o veient una pel·lícula i comentar-la des d’aquest punt de vista.